Bli med i vårt team på Bekkjarvik Gjestgiveri

Er du på jakt etter en spennende mulighet til å være en del av et dynamisk team på et av Norges mest anerkjente gjestgiverier? Da kan Bekkjarvik Gjestgiveri være stedet for deg! Vi søker dedikerte og lidenskapelige enkeltpersoner til vårt fantastiske team.

Vi søker:

  1. Housekeeper manager: Vi søker en erfaren og organisert person til å lede vårt renholdsteam og ta ansvar for å sikre at våre gjester har en komfortabel og hygienisk opplevelse under oppholdet. Du vil ha ansvaret for å organisere renholdsrutiner, opplæring av personalet og sikre at våre fasiliteter opprettholder høy standard.
  2. Servitører og Bartendere: Vi leter etter energiske og serviceorienterte individer til å bli med i vårt team av servitører og bartendere. Du vil være ansvarlig for å gi våre gjester en minneverdig og hyggelig opplevelse gjennom utmerket kundeservice, nøyaktig bestillingsbehandling og kunnskapsrik veiledning om vår mat- og drikkeutvalg.
  3. Kokk: Vi søker en dyktig og lidenskapelig kokk til å bli med på vårt team på Bekkjarvik Gjestgiveri. Som kokk vil du være ansvarlig for å forberede, tilberede og presentere kulinariske retter av høy kvalitet, i tråd med våre standarder for matlaging og gjestetilfredshet.

Hva vi ser etter:

  • Lidenskap for gjestfrihet og service.
  • Erfaring innen hotell- eller restaurantbransjen (fortrinnsvis).
  • Erfaring som kokk i lignende miljø, fortrinnsvis i hotell- eller restaurantbransjen.
  • Evnen til å arbeide effektivt i et team og under press.
  • Fleksibilitet til å arbeide skift, inkludert kvelder, helger og høytider.
  • Flink til å kommunisere på norsk og/eller engelsk.

Hvordan søke: Send din CV og en kort søknad til restaurant@bghotel.no med tittelen «Søknad: [stillingstittel]»

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg lykke til!

Bli med på vårt team og vær med på å skape uforglemmelige opplevelser for våre gjester på Bekkjarvik Gjestgiveri! 🍽️🍹