Meny tuftet på lokale råvarer

Per 4.januar 2021:

Med bakgrunn i regjeringens kunngjøring i går kveld, 3.januar, angående forsterkede nasjonale smitteverntiltak mot Covid-19, ser vi oss dessverre nødt til å stenge ned fra førstkommende onsdag ettermiddag/ 6.januar frem til 18 januar. Vi tar forbehold om forlengelse dersom tiltakene forlenges.

Gjestgiveriet vil dermed ikke være åpent, men vi er å treffe på telefon 55084240 og mail salg@bekkjarvikgjestgiveri.no / restaurant@bekkjarvikgjestgiveri.no fra kl. 12.00 – 18.00 alle dager.

Vi kan tilby overnatting for arbeidere/business-reisende uten frokost/bevertning, og skulle det oppstå uforutsette ting som begravelse o.l., kan vi ta imot dette.

Informasjon om evt. endringer vil bli lagt ut på vår Facebook- og hjemmeside så snart de oppstår.

Ta vare på hverandre!

e!

*

Kjøkkenet er kjent for sin bruk av ferske og lokale råvarer.

Restauranten er også rangert i White Guide – «The Best Restaurants in the Nordic».

Vi serverer alt fra en deilig fiskesuppe, 2 til 7 retters meny.

Send forespørsel på bordbestilling her…
..eller ring oss på 55 08 42 40.

I disse spesielle Corona tider, anbefaler vi om at dere gjør reservasjon på forhånd, for å være sikret plass.

*

Tiltak for smittevern:
Nyt deilige smaksopplevelser i flotte og trygge omgivelser.
Alle forholdsregler er tatt i henhold til Folkehelseinstituttets retningslinjer.
Vi følger bransjenormen for håndtering av smitteverntiltak ved «Norske serveringsbedrifter» og «Ved norske hotel og overnattingssteder» – ref. nhoreiseliv.no, med utgangspunkt i tre bærende pilarene for smittevern:
o God hygiene
o Redusert kontakthyppighet mellom personer
o Syke personer skal være i isolasjon/ karantene

Vår bygningsmasse består av flere hus, og flere lokaler, som gjør fordeling av gjester og avstand enklere.