Sett tonen for et vellykket 2024

Å skape et sterkt fellesskap og sette tonen for et vellykket år begynner med det perfekte stedet. Derfor ønsker vi å invitere deg til å gjøre 2024 til et år for inspirasjon, innovasjon og suksess ved å arrangere bedriftens viktige møter og arrangementer hos Bekkjarvik Gjestgiveri.

  1. Møtefasiliteter i historiske omgivelser:

Våre moderne og velutstyrte møterom gir den ideelle rammen for produktive diskusjoner og kreative idémyldringer. Fra små, intime grupperom til store konferansesaler, tilbyr vi fleksible møtelokaler som passer for alle behov.

  1. Kulinariske opplevelser som gir smaksløkene liv:

Vår restaurant Arnt og Ørjan vil ikke bare tilfredsstille sulten din, men også gi en uforglemmelig kulinarisk opplevelse. Vår meny er basert på ferske lokale råvarer, og ingrediensene som omgir Bekkjarvik Gjestgiveri. Dette gir ikke bare en autentisk smaksopplevelse, men understreker også vår forpliktelse til miljøbevissthet.

  1. Aktiviteter for teambygging og moro:

Skap sterke bånd og fremhev samarbeidsevner gjennom våre skreddersydde teambuildingaktiviteter. Enten om det er sjøbaserte eventyr som fiske og skjærgårdsafari, kreative utfordringer som kokkekurs eller avslappende utflukter og vinsmaking, har vi noe for enhver smak og gruppedynamikk. Vårt erfarne team kan tilpasse aktivitetene for å matche bedriftens mål og verdier.

  1. Naturskjønne turer og opplevelser:

Bekkjarvik Gjestgiveri ligger omgitt av praktfull natur og kystlandskap. Dra nytte av vårt unike geografiske sted ved å arrangere utflukter og teambuilding-aktiviteter som vil inspirere og motivere deltakerne. En tur opp til Kongsfjellet  er alltid deilig for kropp og sjel. Spaser rett fra hotellet og bort til Sherpatrappene som tar deg opp til Kongsen. Retter man blikket opp kan man få øye på havørnen som leker seg i vinden, og du kan møte på villsau som område er kjent for. Eller nyt en avslappende seiltur for å skape uforglemmelige minner.

  1. Personlig service for din bedrift:

Vi forstår at hvert arrangement er unikt, og derfor tilbyr vi personlig service for å imøtekomme dine spesifikke behov. Fra planlegging til gjennomføring vil vårt erfarne team sørge for at hvert øyeblikk er skreddersydd for å oppnå dine mål. Vår dedikerte arrangementskoordinator vil være tilgjengelig for å sikre at alle detaljer er tatt hånd om, slik at du kan fokusere på dine forretningsmål.

Sett tonen for et vellykket 2024 ved å velge Bekkjarvik Gjestgiveri som vertskap for dine viktige bedriftsarrangementer. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og starte planleggingen av et år fylt med suksess og minneverdige øyeblikk.