Samarbeidspartnere

Bekkjarvik Gjestgiveri har opp gjennom årene knyttet til seg gode, profesjonelle samarbeidspartnere med en spennende bredde. Vår relasjon har utviklet seg ikke bare for kvaliteten de leverer, men også for hvem de er og hva de står for. Hver enkelt aktør er en del i det store bilde om å løfte hverandre opp og gjøre hverandre bedre.

SAMARBEIDSPARTNERE

Sterke partnere som utfyller vår egen organisasjon og visjon

De Historiske Hoteller og Spisesteder

De Historiske er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder.

Bekkjarvik Gjestehavn

Bekkjarvik Gjestehavn er ei idyllisk og lun gjestehamn skjerma for alle vindar, og blei i både 2007 og 2015 kåret til årets gjestehavn.

Visit Sunnhordland

Visit Sunnhordland er destinasjonsselskapet for kommunane i Sunnhordland:
Austevoll, Bømlo, Etne, Fitjar, Kvinnherad, Stord, Sveio and Tysnes.

Visit Austevoll

Ein levande kystkultur med sjøhus, båtar, sjømerke, fyrlykter, ferjer, ringnotsnurparar, oppdrettsanlegg, men også gamle handels- og gjestgjevarstader og fråflytta øyar!

Bocuse d’Or

Vår kjernevirksomhet er å forberede unge, talentfulle kokker til å delta i verdens vanskeligste og mest prestisjefulle individuelle konkurranser i kokekunst.

Maritime Tours

Maritime Tours er en aktør som lager til maritime arrangement, bl.a. for bedrifter som ønsker en båttur enten i forbindelse nytte og transport eller rett slett de som ønsker en hyggelig tur på sjøen.

Engesund Visningsenter

Fiskeoppdrett og visningssenter, hvor en kan se hvordan oppdrett av laks blir drevet. Du får se fisken i merden, smake på laksen som vi produsere, og kanskje en tur med rib i det flotte øyriket.

Brandasund Kultur og Fritid

Eksklusive opplevinger – i og ved havet!

Geopark Sunnhordland – bærekraft bedrift

Øyriket, fjorden og fjella i Sunnhordland byr på geologisk arv og kultur av særskilt verdi, og har fått status som Norsk Geopark. Saman med fagmiljøa ved UiB og NGU vert det søkt opptak i UNESCO Global Geopark Network hausten 2021.

Austevoll Turlag – bærekraftig lag

Austevoll Turlag er eit lag under Bergen og Hordaland Turlag og Den Norske Turistforening. Vi arrangerer mange turar og kurs for folk i alle aldre.

Veteranbåten Granvin

MS Granvin er båten med en historie fra svunne tider. Hun egner seg til de fleste selskapsarrangementer – og spesielt der et utdrag av norsk kystkultur ønskes som en del av opplevelsen.

Veteranbåten Sunnhordland

MS Sunnhordland er en stor båt med totalt fire dekk. Hun er nyrestaurert i 2016. Utendørs er det god kapasitet på topp og underdekk. Fremme på skipet er det en stor salong med sitteplass til 125 gjester. Akter er det også en stor salong som har plass til 100 personer med bar, sittegrupper, dansegulv og scene.

Veteranbåten Atløy

Fra de rommelige salongene til offiserslugarer og postkontor – Atløy er tidsriktig til minste detalj og danner en trivelig ramme rundt større selskaper i forbindelse med dagsturer eller transport til og fra .

Austevoll Kystlag

Austevoll Kyst-og Sogelag har som formål å ta vare på Maritime tradisjonar i Austevoll. Samt tilby opplæring i segling og sjømannskap.

Austevoll Jakt og Fiskarlag

Interesseorganisasjonen for jegere og fiskere. Tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Smaken av Kysten

Smak av kysten er Norges største gastronomiske sjømatnettverk med over 105 medlemmer. Kunnskapsutvikling innen sjømat er det bærende element i dette nettverket, og alle medlemmene har gjennomgått et omfattende kompetanseprogram som sikrer høy kvalitet på sjømaten i alle ledd.

Olavsrosa

Norsk Kulturarv bidrag til verdiskaping – Kulturminner som blir brukte aktivt, skapar tilhøyrigheit og identitet.

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy som hjelper virksomheter å skape konkurransefortrinn av bærekraft.