Meny tuftet på lokale råvarer

Restauranten på Bekkjarvik Gjestgiveri har høy kvalitet med en jordnær tilnærming. Kjøkkenet er kjent for sin bruk av ferske og lokale råvarer.

Ved siden av restaurantdriften leverer vi også catering med koldtbord, varmretter, skalldyrbord, middager, tapas, snitter, kaker med mer.

RESTAURANTEN

Gode smaker og råvarer tilberedt med respekt og kompetanse

På gjestgiveriet har det siden 1600-tallet blitt servert sild og sei, sau og supper, flatbrød, kringler og søte saker. Råvarene er mye det samme, men satt sammen på en annen måte. Havet er fremdeles raust, og naturen rett utenfor stuedøren deler villig på sine goder.

 Bocuse d´Or

Verdensmesterskap i kokkekunst

Vi er stolte av våre kokker, Ørjan og Arnt Johannessen, som har høstet heder og ære for sine prestasjoner i kokkeyrket. Ørjan med sitt gull i Bocuse d´Or Lyon 2015, og Arnt med den høyeste anerkjenning i Norges Kokkmesteres Landsforening: “Årets Kjøkkensjef” i 2014.

I 2015 sto Ørjan Johannessen på toppen av pallen under verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d´Or i Lyon i Frankrike. Han ble den femte nordmann som tok gull i konkurransen og satte det lille tettstedet Bekkjarvik på kartet.

Sammen med vårt team på kjøkkenet setter Arnt og Ørjan menyene hver dag med ett mål: at du som gjest skal få en matopplevelse du ikke glemmer.

FORESPØRSEL BORDBESTILLING

Send oss en forespørsel og du hører fra oss.
Vi tar forbehold om at det kan være fullbooket på ønsket tidspunkt. Du kan også nå oss på tlf. +47 55 08 42 40

Åpningstider sommer: Mandag – lørdag: 12-22 | Søndag: 12-21
Åpningstider vinter: Mandag – lørdag: 12-21 | Søndag: 12-16