Opplev Bekkjarvik

Spis godt
På Bekkjarvik Gjestgiveri ønsker vi alltid å kunne tilby deilig lunsj og middag. Enten du velger å besøke restaurant Arnt og Ørjan på Gjestgiveriet eller Mirabelle by Ørjan Johannessen på Beckerwyc House, lover vi deg en kulinarisk reise som vil fortrylle smaksløkene dine.

Galleri Bekkjarvik
Galleri Bekkjarvik befinner seg i bygget som tidligere var naust og Krambu på tunet ved Bekkjarvik Gjestgiveri. «Galleriet» ble bygd i 1910, og bestod av et altomfattende landhandleri i første etasje. I andre var en enkel skipshandel med klær og utstyr for fiskerne, og salg av rekvisita for dekk og maskin. I 1987 ble handelen flyttet til Bekkjarvik Torg.

Galleriet viser frem og har for salg særegne norske produkter av en rekke kreative kunstnere. Mangfoldet er stort, med bl.a. keramikk, tekstil og billedkunst. Her finner du garantert skatter du ikke kan reise fra!

Besøk et historisk bygg 
Nothengjo i Bekkjarvik brukes i dag som en kultur- og turistarena. Konserter, teater, gudstjeneste, maleriutstillinger og samarbeid med Kystsogevekene har vært blant flotte arrangementer i Hengjo i kulturperioden fra 1995 fram til i dag. I tillegg huser Hengjo et båtmuseum med historiske fiske- og fangstbåter, fra 1750 til i dag. Hengjo står åpen for publikum.

Trollskogen
Som en pust i bakken på tur, enten rundt i Bekkjarvik eller på vei til Kongsen, kan du på stien mellom skolen og barnehagen stoppe opp i Trollskogen.

Her kan du ta trappene opp til Trollhaugen, slappe av på benkene i Trollparken, eller la barna kose seg med tretrollene i Berget det Blå.

Enkle og flotte vandreturer for hele familien 
Austevoll har flere flotte og lett tilgjengelige vandreturer. Vi har listet opp 5 av de mest populære turene. Ta på deg turskoene og utforsk de mange flotte løypene.

Du kan også være med på stolpejakt 

Idrettsbanen 4 minutter fra hotellet  
Her finner du blant annet kunstgressbane, Beach volleyballbane og tennisbane.

Kos deg med og oppleve Bekkjarvik!