Stig ombord i hurtigbåten og opplev en gastronomisk nytelse kun en båttur unna!

Er du klar for en uforglemmelig helaften med gourmetmat, spektakulære omgivelser, og en reise gjennom det vakre Sunnhordland?

Stig ombord i hurtigbåten fra Sunde, Ranavik, Leirvik, eller Rubbestadneset, og opplev magien i Mirabelle by Ørjan Johannessen!

For deg som søker det ekstraordinære, enten du er en eventyrlysten turist som ønsker å utforske skjulte perler eller en lokalkjent som vil hengi deg til regionens beste, er denne korte båtturen nøkkelen til en verden av uforglemmelige opplevelser.

I hjertet av 3. etasje på Beckerwyc House, kan du observere Ørjan og hans team mens de skaper magiske stunder gjennom hele kvelden, med både fjord og fjell som et idyllisk bakteppe. La deg bli forført av en eksklusiv set-menu bestående av rundt 15 delikate serveringer som speiler øyens kulinariske arv samt de omkringliggende øyers essens.

Etter en kveld fylt med smakfulle opplevelser, stig ombord i hurtigbåten igjen og nyt solnedgangen over fjorden mens du reflekterer over dagens eventyr, kun et steinkast unna ditt eget hjem.

Ønsker du å bli værende, er du hjertelig velkommen til å forlenge oppholdet med en overnatting på Beckerwyc House. Nyt en natt i myke senger og våkne opp til en herlig frokost servert på rommet. Her er det duket for en uforglemmelig kombinasjon av kulinarisk nytelse og raffinert avslapning.

Rutetider: Onsdag til fredag

Avreise Sunde kl. 16:32 – ankomst Bekkjarvik kl. 17:50 – Avreise Bekkjarvik 21:30

Avreise Ranavik kl. 16:40 – ankomst Bekkjarvik kl. 17:50 – Avreise Bekkjarvik 21:30

Avreise Leirvik kl. 17:00 – ankomst Bekkjarvik kl. 17:50 – Avreise Bekkjarvik 21:30

Avreise Rubbestadneset kl. 17:25 – ankomst Bekkjarvik kl. 17:50 – Avreise Bekkjarvik 21:30

Sjekk dine rutetider her å kjøp din billett i skyss appen

For bordreservasjon i Mirabelle by Ørjan Johannessen

Ta med kona, vennegjengen, eller bedriften din – så skreddersyr vi et opplegg spesielt til deg.