Alternativ uthevet kryddertekst her? Brukes eller slettes ved behov. Vises kun på desktop.

Overskrift på opplevelse

Bli med på en uforglemmelig fjordkystcruise- og matopplevelse til Bekkjarvik Gjestgiveri, familierestauranten til Ørjan Johannessen – vinner av Bocuse d’Or i 2015 – med kulturell avslutning.

Avganger sommeren 2022:

  • Utvalgte fredager i perioden f.o.m. 27.mai til t.o.m. 01.september 2022.

Varighet:

  • Avreise fra Bergen kl. 18.00
  • Ankomst i Bergen kl. 23.30/
  • Evt. fra Flesland 18.25-23.10
  • Totalt ca. 6,5 timer

Turen inkluderer:

  • Fjordcruise – tur/retur Bergen sentrum (evt. Flesland ved bestilling) til Bekkjarvik på Austevoll
  • Velkomtsdrink på båten
  • Aperitiff
  • En fantastisk 4-rettes smaksmeny på Bekkjarvik Gjestgiveri

Det er en avslappende og uforglemmelig opplevelse som tar deg fra brygga i Bergen, eller Flesland – og tilbake.

Opplev noe av det beste som Norge kan tilby!

Bli med på en fantastisk Helaften – Mer informasjon:

Sør for Bergen i et eventyrlig kyst- og fjordlandskap med hundrevis av øyer, finnes denne verden med historisk atmosfære og sjarmerende omgivelser. Vi tar deg med på en båtreise som er et eventyr gjennom vakker fjordkystnatur, holmer og skjær – en nytelse av opplevelser og det beste av hva Norge kan by på.

Restauranten på Bekkjarvik Gjestgiveri har høy kvalitet med en jordnær tilnærming. Kjøkkenet er kjent for sin bruk av ferske og lokale råvarer – med et spiskammer av delikatesser like utenfor døren. Restauranten er rangert i “White Guide – The Best Restaurants in the Nordic».

Vi gir deg de beste av opplevelser, både fra mat, natur og kultur en kveldsstund ut fra Bergen sentrum ved Fisketorget eller fra Flesland Kai – og tilbake.

Opplev fantastisk lokal mat

På Bekkjarvik gjestgiveri har det siden 1600-tallet blitt servert god mat basert på gode lokale råvarer. Havet er like raust, og naturen rett utenfor stuedøren deler fortsatt villig på sine goder. Råvarene er altså fremdeles de samme, men menyen er i stadig utvikling.

De prisbelønnede tvillingbrødrene Ørjan og Arnt styrer kjøkkenet og setter sammen en fireretters smaksmeny basert på dagens beste råvarer. Det er nettopp av denne årsaken restauranten er rangert i «White Guide – De beste restaurantene i Norden”.

Fjordcruise langs kysten

Avreise fra Bergen

Vi møtes på Zachariasbryggen ved Fisketorget i Bergen. Når du kommer ombord får du servert en velkomstdrink som leder deg inn i den gode samtalen i salongen eller lar deg følge naturens storhet fra toppdekket.

Turen fra Bergen til Bekkjarvik skaper den perfekte stemningen for kvelden. I lav fart kjører vi ut den historiske Vågen med hele Bergen som ramme før retningen settes sydover. Vi tar deg med gjennom fantastisk kyst- og fjordlandskap fra Bergen sentrum til Bekkjarvik med den moderne katamaranen MS RYGERTROLL.

Ferden går videre i et fantastisk kyst- og fjordlandskap i den vakreste vestlandsnatur med øyer, vannveier, fjorder og høye fjell i horisonten. En komfortabel reise i en moderne hurtigbåt lar deg oppleve det beste skue som Norge har å by på. Stemningen er  satt for kvelden.

Ankomst Bekkjarvik
Etter en behagelig reise som har gitt inspirasjon til fotoalbumet, ankommer vi det gamle handelsstedet Bekkjarvik. Fra dette øyriket Austevoll har folket med sin flåte fisket over hele verden i mange tiår. Med nærhet til både havet og lokale mattradisjoner, er vi sammen klare for en unik matopplevelse. De neste øyeblikk er tilberedt av de fremste kokker i verdenssammenheng og et vertskap som vil gjøre sitt ytterste for at du skal få en minnerik kveld i ditt liv!

Ved ankomsten til gjestgiveriet serveres en velsmakende aperitiff som en forsmak på hva som er i vente.
Vi samles ute, eller der hvor været tillater det – og får en gjennomgang av dagens meny. Du får da høre om råvarene, hvordan maten er tilberedt og tanken bak menyen.

Slapp av og nyt aperitiffen før man går til bords.

4-retters smaksmeny
Sammen med teamet på kjøkkenet har Arnt og Ørjan laget en meny for deg med kun ett mål: At du som gjest skal få en matopplevelse som du ikke glemmer!

Naturen rundt Bekkjarvik er gavmild. Her høstes det ulike fiskeslag, skjell og skalldyr. På de vakre lyngheiene og i skogen beiter villsau og hjort og det sankes vill ramsløk og urter.

Ut fra dette fantastiske utgangspunkt får du servert en fire-retters spesialtilpasset meny som vil by på mange spennende smaker.

Kveldscruise
Etter en vellykket aften er det tid til å sette kursen tilbake mot Bergen.
Muligheter for servering på hjemreisen.

Ankomst Bergen
Etter en vellykket aften lyser Bergen mot deg mens vi stevner inn havnen. Trehusbebyggelsen på fjellsiden, Bergenhus Festning, Verdensarvstedet Bryggen og de 7 fjell som omkranser byen ønsker deg velkommen. Ingenting slår synet av Bergen fra sjøsiden!

Velkommen!

Denne turen er et samarbeid mellom:
Rødne Fjord Cruise, Maritime Tours AS og Bekkjarvik Hotel & Suites

Gjelder

Utvalgte fredager f.o.m. mai t.o.m. 09.sept 2022

Varighet

6,5 timer – fra 18.00-23.30

Inkluderer

Fjordcruise, velkomstdrink, apeiritif, 4 retters middag

Høydepunkt

Flott fjordkystcruise og deilig 4 retters middag

Totalpris per person fra kr.

1950,-