Øyriket Austevoll helt ute i havgapet består av i alt 667 store og små øyer – og byr på storslått kystnatur med småkuperte øyer, holmer, skjær og trange sund.

Med kajak i Austevoll

Øyriket Austevoll helt ute i havgapet består av i alt 667 store og små øyer – og byr på storslått kystnatur med småkuperte øyer, holmar, skjær og trange sund. Som padler vil du ha et mangfold av muligheter, alt fra ramsalte opplevelser i havkajakk – ettersom Nordsjøen ligger gir mulighet til å oppleva røffere forhold og større bølger – til mer rolige turer på fjorden eller mellom småøyer, viker og trange sund. Det er stor sannsynlighet for at du vil finne padleparadiset ditt her.
Ta inn lyden av bølgeskvulp og måkeskrik – finn din egen holme hvor du gjør et strandhugg med egenfisket lunch – og nyt synet av ørn som svever over havet og landskapet. Livet og stillheten er herlig her i kystperleriket helt i vest.

Se guide og inspirasjonskilde til mange timer med padling i Austevoll:
http://havstrilpadleklubb.no/pdf/PadleturariAustevoll2.pdf

Nistepakke får du med deg fra hotellet, og etter en flott dag på sjøen, og vel tilbake til hotellet, blir det servert ein kulinarisk 3-retters middag. Nyt deilige smaker og god drikke og som godt i idylliske og lune omgivelser.

Pakken er basert på at du har med egen kajak.
Evt. leie kajak, les her: http://havstrilpadleklubb.no/html/utstyret.htm

Gjelder

Anbefalt fra april til september

Varighet

1 natt/ 2 dager

Inkluderer

Legg inn info

Høydepunkt

Legg inn info

Pris per person fra kr.

2 040,-