Øyriket Austevoll helt ute i havgapet består av i alt 667 store og små øyar – og byr på storslått kystnatur med småkuperte øyer, holmar, skjær og trange sund.

Med kajak i Austevoll

Øyriket Austevoll helt ute i havgapet består av i alt 667 store og små øyar – og byr på storslått kystnatur med småkuperte øyer, holmar, skjær og trange sund.Som padler vil du ha et mangfold av muligheter, alt frå ramsalte opplevingar i havkajakk – ettersom Nordsjøen ligg like utenfor, og gjev dermed også høve til å oppleva røffare forhold og større bølger – til meir rolege turar på fjorden eller mellom småøyar, vikar og tronge sund. Det er stor sannsynlighet for at du vil finne padleparadiset ditt her.
Ta inn lyden av bølgeskvulp og måkeskrik – finn din eigen holme hvor du gjør et standhugg med egenfisket lunch – og nyt synet av ørn som svever over havet og landskapet. Livet og stillheten er herlig her i kystperleriket helt i vest.

Se guide og inspirasjonskilde til mange timar med padling i Austevoll:
http://havstrilpadleklubb.no/pdf/PadleturariAustevoll2.pdf

Nistepakke får du med deg frå hotellet, og etter en flott dag på sjøen, og vel tilbake til hotellet, blir det servert ein kulinarisk 3-retters middag. Nyt deilige smaker og god drikke og som godt i idylliske og lune omgivelser.

Pakken er basert på at du har med egen kajak.
Evt. leige kajak, les her: http://havstrilpadleklubb.no/html/utstyret.htm

Gjelder

Anbefalt fra april til september

Varighet

1 natt/ 2 dager

Inkluderer

Legg inn info

Høydepunkt

Legg inn info

Pris per person fra kr.

2 040,-