Matveien – kulinarisk øyhopping fra Haaheim til Bekkjarvik

Dag 1: Sjekk inn og pust ut på Haaheim Gaard

Slapp av i komfortable rom med unik karakter, og utforsk områdets naturlige skjønnhet gjennom aktiviteter som golf, fisketurer eller fjellturer.

På Haaheim Gaard venter amorøse opplevelser. Våkn opp til en rolig morgen med en lang frokost, og la dagen bringe det den bringer. Kanskje en tur i de vakre omgivelsene, eller en avslappende stund i hagen.

Opplev magiske øyeblikk på Haaheim Gaard, det perfekte startsted for ditt eventyr.

Dag 2: Gled smaksløkene på Bekkjarvik Gjestgiveri

Velkommen til Bekkjarvik Gjestgiveri, en unik perle midt i den vestlandske skjærgårdsidyllen.

Bekkjarvik Gjestgiveri ligger vakkert til på øya Selbjørn i Austevoll kommune, omkranset av det glitrende havet og maleriske landskap. Her kan du nyte roen og skjønnheten i den norske skjærgården, med sitt karakteristiske landskap av holmer og skjær. Gjestgiveriets beliggenhet gjør det til et perfekt utgangspunkt for båtturer, fisketurer og utforsking av kystens skjulte perler. Nyt en dag på sjøen, eller ta en spasertur langs strandpromenaden og pust inn den friske sjøluften.

Maten på Bekkjarvik Gjestgiveri er en opplevelse i seg selv. Gjestgiveriets restaurant Arnt & Ørjan, er kjent for sin eksepsjonelle mat, som kombinerer lokale råvarer med kreativitet og håndverk, samt fokus på sesongbaserte ingredienser og sjømat av høyeste kvalitet. Hver rett er nøye komponert for å gi deg en autentisk smaksopplevelse av regionens beste råvarer.

Her venter minnerike øyeblikk, vakre omgivelser og matopplevelser i verdensklasse.

Varighet

  • 2 netter/3 dager

Inkluderer

  • 1 overnatting på Haaheim Gaard inkludert frokost
  • 1 overnatting på Bekkjarvik Gjestgiveri med frokost
  • En unik middagsopplevelse hver kveld

Totalpris per person fra kr.

4750,-