Fjordmat, skalldyrbuffet og guiding!

Hva med et eventyr sammen med Bergen Fjord adventure?

Vi er stolte av å si: denne turen er en av grunnene til at UNESCO utnevnte Bergen som en by innen gastronomi!

Turen starter med at en guide henter gjestene på hotellet, og deretter følger dem til stedet, en 5-15 minutters spasertur.

Hvis gruppen ønsker det, kan turen starte med en RIB-tur – for å friske opp og nyte den vakre naturen. RIB-båtene vil cruise mellom skjær og holmer og gi dem en vakker naturopplevelse.

Sluttstedet vil variere etter været, hvis været er fint vil vi lage måltidet på et bål ved stranden. Hvis været er dårlig, vil vi gå til et koselig sted hvor vi kan være innendørs – men føle at vi er utendørs. Vi vil fortelle historier og historien om stedet, og vår historie.

Måltidet – Fra fjord til munn utvidet lunsj eller middag.

Menyen starter med en liten smaksmeny: en kanapé med kråkebolle, kamskjell sashimi, grillede eller rå østers og ceviche av mahognyskjell. Hovedmenyen er grillet kamskjell og vår signatur skalldyrsuppe – servert med hjemmelaget brød og aioli. Når vi har middagsturer serverer vi også krabbe og/eller sjøkreps.

Menyen kan variere etter tilgjengelighet og sesong. Drikkevarer kommer i tillegg, og må forhåndsbestilles. Vi har et lite og godt utvalg av lokal juice, vin og øl.

God tur !

Gjelder

Hele året

Varighet

3,5-4t

For booking