Vi ser frem til å ønske deg velkommen om bord.

Opplev den vakre Hardangerfjorden.

Velkommen om bord til en privat og luksuriøs fjordopplevelse, på M/Y Iselina Bella.

Vi plukker deg opp i Bekkjarvik, og allerede når du går om bord i båten kan du kjenne den gode og avslappede atmosfæren. Med noe godt å drikke i glasset kan du nyte den vakre naturen mens vi langsomt krysser ut fjorden.

Underveis vil du få oppleve den vakre skjærgården, samt se den unike flytende installasjonen kalt Salmon Eye, som er et spektakulært syn.

Om ønskelig kan vi ta et stopp i Rosendal, en liten og vakker landsby. Her anbefaler vi å besøke herregården fra 1660-tallet, omgitt av sine historiske omgivelser og hage. «Baroniet«, som det kalles, er et must for både historieentusiaster og natur interesserte.

Her er det mulig å oppleve den vakre Hardangerfjorden. Det er mulig å spise lunsj på hagekafeen, eller vi kan ordne med noe å nyte om bord mens vi cruiser. Cruisetiden fra Bekkjarvik til Rosendal er omtrent 2 timer, men vi er mer enn villige til å bruke lengre tid for en mer avslappet opplevelse.

Etter Rosendal fortsetter cruiset, og vi vil gjøre et stopp ved den flotte fossen Furebergsfossen i Maurangerfjorden, hvor du virkelig får følelsen av fjorden med smalere fjord og høye fjell på begge sider. Cruisetiden fra Rosendal til Furebergsfossen er omtrent 1,5 time.

Deretter cruiser vi tilbake til Bekkjarvik i tide for middag.

Forespørsel sendes til: salg@bghotel.no