Velkommen til vårt spennende kokkekurs med påskesjokolade!

På dette kurset skal vi utforske den fantastiske verdenen av sjokolade og la kreativiteten blomstre mens vi skaper våre egne påskeegg fylt med deilig konfekt.

Først og fremst skal vi dykke inn i sjokoladens magiske univers og lære å temperere den perfekt, slik at våre kreasjoner får den ideelle glansen og konsistensen. Deretter er det tid for å utforske ulike former og teknikker for å lage våre egne påskeegg. La fantasien løpe løpsk mens vi former, dekorerer og personliggjør hvert eneste egg.

Når eggene er støpt og klare, er det på tide å fylle dem med en overflod av deilige konfekter. Fra hjemmelagde karameller til sprø nøtter, vi vil utforske en rekke smaker og teksturer for å skape den ultimate påskeopplevelsen.

Så la oss samles rundt kjøkkenbenken på Beckerwyc Academy og la lidenskapen for sjokolade og påskeinspirasjonen ta oss med på en uforglemmelig reise. Med våre egne håndlagde påskeegg fylt til randen med kjærlighet og kreativitet, vil denne påsken være den søteste noensinne!

Alle deltakere får med seg de fantastiske påskeeggsjokoladene de selv har produsert – perfekte å dele med familien, gi som påskegaver eller spise selv!

Dato: 16. mars kl. 14:00
Varighet: 3 timer
Sted: Beckerwyc Academy på Beckerwyc House
Pris 995,- pr person
Passer for alle: Barn/Familie fra 10 år

Påmelding: Mirabelle@bghotel.no

Se Beckerwyc Academy for flere kurs utover høsten.