En drøm som går i oppfyllelse!

Våren 2023 skal det nye Bekkjarvik Boutique Hotel stå klart, og vi gleder oss.

Hotellutvidelsen medfører at vi totalt kan huse nærmere 200 overnattingsgjester og vi utvider dermed tilbudet vårt radikalt.

Det blir et moderne hotell, med mye personlig preg, hvor inspirasjonen er hentet fra havgapet rundt oss, samt den vakre naturen vi omgir oss med her i Austevoll. Det er tegnet inn 20 unike boutique hotellrom derav 4 suiter 8 juniorsuiter og 8 de lux dobbelt rom, og et kulinarisk akademi.

Restauranten vil du finne på den øverste etasjen i hotellet, med en takterrasse på 130 kvadrat og med en panoramautsikt på 180 grader mot Folgefonna, Siggjo, Kongsen og Ulriken.

Restauranten har fått navnet Mirabelle etter mesterkokken Ørjans datter og vil ha en privat avdeling (chambre séparée) for den mest eksklusive opplevelsen.

Bygge er tegnet av den anerkjente arkitekten Ajas Mellbye – som har tegnet flere hoteller og mottok prisen ‘Award of Excellence in Architecture’ i 2017. Det nye hotellet blir en arkitektonisk perle når det står ferdig.

Hotellet vil inneholde kulinariske konsepter med høye ambisjoner, for videreutvikling, rekrutering og forskning, og bli en kvalitetstung ‘lekegrind’ for kokkene våre.

Vi skal ha fokuset på å tilby gjestene en helt spesiell opplevelse innen mat, design og service.

Vi gleder oss til å ønske våre lokale, regionale og nasjonale kunder velkommen til vårt nye tilbud, samt å kunne ønske våre internasjonale kunder tilbake til nye kulinariske og flotte opplevelser i vakre Bekkjarvik.
Stedet som – uten tvil – er verdt en reise!