Tidligere lærlinger inntar kjøkkenet på Bekkjarvik Gjestgiveri

Hva har anerkjente matsteder som Credo, Speilsalen, Bare, Michaels, Colonialen, Bjerck og Kongeskipet til felles?
Alle har kokker som har gått læretiden sin på Bekkjarvik Gjestgiveri!

Bekkjarvik Gjestgiveri har vært – og er en av de største lærebedriftene i Norge innenfor hotell & restaurant.  De ble bl.a. årets lærebedrift i 2015.

Lørdag 24.oktober samles mange av våre tidligere lærlinger for å gi deg en fantastisk mat-opplevelse.

Det blir satt sammen en spennende smaksmeny som gjenspeiler mat fra det vide land – med 12 retter.

Vi garanterer en kveld med nytelse gjennom hele måltidet. Et syn for øyet, og en fryd for ganen.

Mer informasjon om meny og pris kommer, men sett av datoen i kalenderen, og sørg for å sikre deg plass.
Her blir det garantert rift om plassene!

GENERELL INFORMASJON:

Dato: 24.oktober 2020

Tid: Kl. 18.00

Meny: Smaksmeny «Mat fra det vide land» – 12 retter

Pris: 1.450,-

Begrenset antall plasser.

Ring tlf. 55 08 42 40, eller send mail til restaurant@bekkjarvikgjestgiveri.no.

Velkommen!