LEI DIN EGEN VILLA

Dette er ideelt for både faglige og sosiale samlinger, hvor en får
god fokus rundt arrangementet og ro rundt deltakerne.

-Vi er stolte av å kunne tilby en villa med historiske tradisjoner på et idyllisk og ærverdig handelssted, kombinert med moderne teknologi og funksjonalitet. Den storslåtte hagen som ligger rundt villaen med rosebusker og små turstier danner en vakker ramme rundt ditt arrangement.

Vi har en champagnepaviljong og et grøntområde som gir en ekstra dimensjon til ditt arrangement fra tidlig vår til sen høst.

Villaen har en innbydende innredning og et opphold her gjør at du kan føle på de verdiene som ligger i huset. Soverommene har stilmessig blitt tilbakeført til husets storhetstid med 9 dobbeltrom med ensuite bad, 2 salonger, møterom og eget kjøkken.

Vi tilbyr leie av private kokker og servitører under ditt arrangement, slik at dere bare kan nyte dagene.

I tillegg til moderne konferansefasiliteter kan vi by på en helt egen atmosfære, utsikt og luftighet – som gjør kurs, konferanser eller møter til en svært minneverdig og annerledes opplevelse.

Villaen passer perfekt til bursdager, jubileum, møterom, kurs og konferanse, bryllup og andre festligheter. Trenger du mer plass har vi til sammen 48 unike rom på Bekkjarvik Gjestgiveri med flere salonger og oppholdsrom. 5 møterom av variert størrelse, og vi kan tilby aktiviteter og opplevelser du sent vil glemme.

Kontakt oss for en hyggelig samtale, så skaper vi det ultimate oppholde sammen.

Forespørsel/ booking:

salg@bghotel.no eller på telefon 55 08 42 40.

Velkommen til Bekkjarvik Gjestgiveri.