Unik og minneverdig sommerfest

Nå er tiden inne til å planlegge årets store sommerfest med kolleger, venner og familie.

Hos oss kan du blant annet leie din helt private villa, låve, auditorium og det største autentiske notheng bygget som er blitt tatt vare på her på kysten. Spill kubb ute i rosehagen med sjøen som bakteppe, spaser bort til Champagne Loungen for litt bobler, kanapeer og live musikk mens du blir solkysset i ansiktet. Innta en herlig 5-retters meny komponert av et anerkjent kjøkken, servert i et historisk lokale. Dans dere inn i nattetimene og våkne opp i myke senger. Trekk inn frisk sjøluft og ta et forfriskende sjøbad før du nyter kaffen og frokostbuffeen.

Vi er omringet av vakker natur, hav, holmer og skjær som skaper den perfekte rammen rundt ditt arrangement.  Kom og opplev historiene som sitter i veggene, sjarmen til menneskene som lever her og den vakre naturen som omkranser stedet.

Aktiviteter og opplevelser du sent vil glemme. Bli med på en guidet fisketur sammen med lokale fiskere, kjenn på adrenalinet når kapteinen gir gass og tar deg med på en fartsfylt ribbopplevelse! Eller ta deg en spasertur på den flotte kyststien med badekulper, strender og parker. Du kan også ta del i kokkekurs og vinkurs med våre dyktige kokker og sommelierer. Uansett hva du velger, drar du hjem med varige minner.

Vi legger til rette og skreddersyr for at dere får en sommerfest for historiebøkene.

Nyt festen og nyt opplevelsene.

Send oss en forespørsel her

Velkommen til Bekkjarvik Gjestgiveri