Bekkjarvik Gjestgiveri

Perfekte ramme for ditt julebord

Hva kan vel være bedre enn å starte førjulstida med hjemmekoselig atmosfære på Bekkjarvik Gjestgiveri – og et kjøkken av ypperste kvalitet? Vi serverer all den tradisjonelle julematen du forventer og forbinder med jul.

Du kan også ringe oss på +47 55 08 42 40.

JULEBORD

For bedrifter og mindre grupper

Årets julebordspakke inkluderer alt dere trenger for å runde av året med stil!

I våre klassiske stuer og selskapslokaler er det lett å senke skuldrene og la seg begeistre av stemningen. Start med et glass i baren eller salongen, før du går til bords i et av våre julepyntede rom.

Kokkene har stor glede av å lage alle de tradisjonsrike rettene du forventer til jul, og vi sørger for at håndverket føres videre. Vi serverer både juletallerken, julebuffet med både kalde og varme retter, i tillegg til vår à la carte meny.

Ønsker du å fortsette festen etter maten, er vi behjelpelig med å ordne musikk som tar deg inn i de sene nattetimer. Velger du å overnatte er veien hjem kort, og du våkner opp til en herlig frokostbuffet.

Vi anbefaler litt frisk sjøluft før du tar turen hjem, enten opp Kongsen eller langs promenaden, så er du klar for en ny dag! 

FAMILIEJULEBORD

Nyt en rolig stund med familien

I år som i fjor arrangerer vi familiejulebord for alle som måtte ønske dette.

Velkommen inn i våre lune stuer søndag 1. 8. og 15. desember.

Det vil bli servert julebuffet, som består av kald og varm julemat, i tillegg til dessert, julekaker og kaffe.

Du kan reservere tidspunkt mellom kl. 13.00 og kl. 17.00. 

Hvem vet, kanskje kommer nissen også! 

JULEMARKED

Lørdag 7. desember

Velkommen til julemarked!

Gled dere til å oppleve en stemningsfull førjulstid på Bekkjarvik Gjestgiveri, med hele Bekkjarvik Torg lyst opp av flere hundre julelys.

Julemarkedet arrangeres 7. desember mellom kl. 12.00 og 16.00 med spennende salgsboder, julepyntet Gjestgiveri og blide folk. Vi ønsker å invitere dere inn i vår lune paviljong hvor vi blant annet serverer rykende fersk julegrøt med smør, sukker og kanel og alt det herlige du forbinder med jul. Vi setter opp et nisseverksted for barna og en bålpanne ute som du kan varme deg ved.

Inne i Galleriet treffer du lokale utstillere, med hjemmeproduserte håndverk, kunst, lokalprodusert mat og andre unike selvlagde produkter som passer perfekt som julegaver.

Kom i julestemning og la deg friste av vår egen bod fylt med tradisjonsrik julemat som hjemmelaget sylte, Julesild og hjemmelaget lammerull.

Det blir ren julemagi når vi samles rundt bålpannen på Bekkjarvik Gjestgiveri.

Vi ønsker dere alle varmt velkommen.

JULECATERING

Skikkelig julemat er en kunst

Vi tilbyr det meste innen catering og julen er intet unntak.

Fra 8. november tilbyr vi julecatering helt hjem til deg og din bedrift.

Julen nærmer seg, og catering er en flott måte å gjøre feiringen enda mer spesiell. Du kan bestille alt det deilige du forbinder med jul, som ribbe og pinnekjøtt, samt karamellpudding og riskrem. Med julecatering fra oss, gjør du det enkelt for deg å nyte god mat uten å stresse med matlagingen.

Vi tilbyr både utkjøring og henting på hotellet.

Sjekk ut vår meny her:

Julecatering

Hos oss kan du ta en pause fra julestria, senke skuldrene og nyte god mat og magisk stemning. Kom inn i vår lune atmosfære og opplev en minnerik festaften dere sent vil glemme!