Gratulerer med 1-årsdagen Beckerwyc House!

For ett år siden åpnet vi dørene til Beckerwyc House med en visjon om å skape et sted hvor gjester kunne finne ro, komfort og en unik opplevelse. På bare ett år har Beckerwyc House vokst til å bli et hjem borte fra hjemmet for mange, og det er takket være dere – våre fantastiske gjester, dedikerte ansatte og støttende venner.

Vi har opplevd mye dette første året – alt fra hyggelige samtaler i vår koselige lobby, eksklusive møtedager og bursdager i vårt Chambre Séparée, til uforglemmelige middager i restaurant Mirabelle by Ørjan Johannessen, hvor de dyktige kokkene har skapt kulinariske mesterverk. Vi har også arrangert lærerike og morsomme kokkekurs i Beckerwyc Academ for både privatpersoner og bedrifter. Vi har vært vitne til smil, latter, og til og med noen tårer av glede. Hver eneste dag har vært en påminnelse om hvorfor vi startet denne reisen.

Vi er utrolig takknemlige for tilliten og støtten dere har vist oss. Det er deres positive tilbakemeldinger og kjærlighet til Beckerwyc House som inspirerer oss til å fortsette å forbedre oss og skape nye, minneverdige opplevelser.

Gjestenes tilbakemeldinger har vært overveldende positive. Mange roser hotellets unike karakter, den personlige servicen og den avslappende atmosfæren. En gjest beskriver det slik: «Beckerwyc House er mer enn bare et hotell; det er et sted hvor man føler seg verdsatt og bortskjemt på alle måter.»

Nå ser vi fremover mot det kommende året, hvor målet er å stadig forbedre gjesteopplevelsen og opprettholde den høye standarden som har blitt satt det første året.

Takk for at dere er en del av denne reisen med oss.

Gratulerer med 1-årsdagen, Beckerwyc House!