DAGSTUR – Med rutebåt til Bekkjarvik for lunch eller middag
Kun en liten båttur unna – til smaksopplevelser i verdensklasse
Kun et steinkast unna finnes en verden med historisk atmosfære – sjarmerende omgivelser og til verdensmester i kokkekunst/Bocus D’or vinner 2015 Ørjan Johannessen sitt rike.
LUNCH
- 4 retters smaksopplevelse
- Kr 650,- per person ekskl. drikke
Reiseinformasjon:
Avganger ukedager:
Fra Leirvik kl. 10.10, fra Rubbestadneset kl. 10.35. Ankomst Bekkjarvik kl. 11.00.
Fra Bekkjarvik kl. 17.15. Ankomst Rubbestadneset kl. 17.40, ankomst Leirvik kl. 18.05.
Lørdag ingen avganger.
Søndager:
Fra Leirvik kl. 10.22, fra Rubbestadneset kl. 10.46. Ankomst Bekkjarvik kl. 11.10.
Fra Bekkjarvik/ kaien kl. 15.45. Ankomst Rubbestadneset kl. 16.10c, Leirvik kl. 16.36.
Reisetidspunktene er satt opp som forslag, ut fra tilgjengelighet – og ut fra hva vi mener passer best for produktet.
Vi tar forbehold om endringer i rutetider, og sjekk alltid tider med transportør; skyss.no, evt. også for å finne andre tider som passer dere bedre.
Pris/ billett:
- Billett til hurtigbåten må kjøpes om bord, og kommer i tillegg; kr 375,- per person tur/ retur
*
MIDDAG
- 5 retters smaksmeny
- Kr 895,- per person ekskl. drikke.
Reiseinformasjon:
Avgang ukedager:
Fra Leirvik kl. 17.00, fra Rubbestadneset kl. 17.25. Ankomst Bekkjarvik kl. 17.50.
Fra Bekkjarvik kl. 21.20*. Ankomst Rubbestadneset kl. 21.50, ankomst Leirvik kl. 22.15.
Lørdag ingen avganger.
Søndager:
Fra Leirvik kl. 16.15, fra Rubbestadneset kl. 16.40. Ankomst Bekkjarvik kl. 17.05.
Fra Bekkjarvik/ kaien kl. 19.37/ 21.50. Ankomst Rubbestadneset kl. 20.02/ 22.15C, Leirvik kl. 20.30/ 22.45.
Reisetidspunktene er satt opp som forslag, ut fra tilgjengelighet – og ut fra hva vi mener passer best for produktet.
Vi tar forbehold om endringer i rutetider, og sjekk alltid tider med transportør; skyss.no, evt. også for å finne andre tider som passer dere bedre.
Pris/ billett:
Billett til hurtigbåten må kjøpes om bord, og kommer i tillegg; kr 375,- per person tur/ retur
MÅLTIDET ER I VERDENSKLASSE:
Tvillingbrødrene Ørjan Johannessen – verdensmester i kokkekunst 2015 – og Arnt Johannessen – Årets kjøkkensjef 2014 – sammen med resten av familien ønsker velkommen til en smaksopplevelse i verdensklasse
Restauranten på Bekkjarvik Gjestgiveri har høy kvalitet med en jordnær tilnærming. Kjøkkenet er kjent for sin bruk av ferske og lokale råvarer. Restauranten er også rangert i White Guide – «The Best Restaurants in the Nordic».
OVERNATTING:
Ønsker dere å forlenge opplevelsen i Bekkjarvik, sover du godt på et av våre hyggelige rom, inntar en deilig frokost før du drar tilbake til hverdagen. Pris kr 1.045,- per person i dobbeltrom er inkl. frokost.