Foto: Tom Haga 

En drøm som går i oppfyllelse!

BECERWYC HOUSE 

Boutiquehotellet Beckerwyc House inviterer til ro og velbehag i et eksklusivt og avslappende miljø. Inspirasjonen er hentet fra havet og den vakre naturen vi omgir oss med her i Austevoll, og kommer til uttrykk i et moderne, maritimt design.

Book ditt opphold nå Beckerwyc House

Velkommen inn

I 1.etg finner du lounge og barception. Her blir du personlig møtt av verten, som sørger for at du får den beste service og opplevelse under ditt opphold. I denne etasjen kan du oppleve «hage-rommene». Velg mellom suiter, deluxe eller superior rom. Med det eksklusive interiøret og designet ønsker vi at du skal få en fornemmelse av naturens tilstedeværelse.

Frokosten blir servert på rommet, slik at du som gjest kan nyte en rolig og stille morgen helt for deg selv. Lukk opp døren, trekk inn frisk sjøluft og nyt utsikten fra hagen i det du starter dagen.

I 2.etg. kan du oppleve «hav-rommene». Også her kan en velge mellom suiter, deluxe eller superior rom. Karnapper vil pryde noen av rommene, som har flott sjøutsikt. Inspirasjonen til rommene er hentet fra havet og horisonten. I begge etasjene vil korridorene prydes med gamle bilder for å gi deg et lite innblikk i Bekkjarviks historie, identitet og opprinnelse.

Mirabelle by Ørjan Johannessen

I toppetasjen med utsikt over Bekkjarvik havn finner du Mirabelle by Ørjan Johannessen. Her blir du kjent med lokale smaker ved bruk av moderne teknikker, utformet som en større smaksmeny med signaturen Island Gastronomy. Profesjonell service, nyskapning, bærekraft og eksklusivt interiør er bare noen av stikkordene som kan beskrive konseptet.

Med åpen kjøkkenløsning kan du observere når kjøkkenteamet skaper magiske stunder gjennom hele kvelden. Restauranten vil bestå av rundt 24 sitteplasser, og utsikten blir intet mindre enn spektakulær. Baren og loungeområde er et smykke i seg selv, der en kan nyte våre signaturdrinker i en avslappet og soft atmosfære, før man går til bords.

For booking: Mirabelle By Ørjan Johannessen 

Chambre séparée

Ønsker du en helt eksklusiv og privat opplevelse, kan du nyte fantastisk mat og service i en uforstyrret setting i vårt chambre séparée. Rommet er også egnet for eksklusive møter.

Vi vil kunne ta imot inntil 14 personer per seating.

For booking: mirabelle@bghotel.no

Beckerwyc Academy

I akademiet skapes en arena for matglede med respekt for faget. Ambisjonen er at dette skal være et faglig senter for både privatpersoner og bedrifter, med ønske om kunnskapspåfyll og inspirasjon. Her legger vi til rette for sosiale og lærerike opplevelser i form av mat- og vinkurs for opptil 16 personer av gangen.

Vil du vite mer om Beckerwyc Academy – kontakt oss nederst på siden eller se vår kursoversikt her.

Uteområde

Beckerwyc House ligger flott til på toppen av Bekkjarvik, omringet av vakker natur og nydelig grønt-område, med kort vei til fine turmuligheter.

Ved inngangspartiet til hotellet, vil man få muligheten til å nyte vår lille, intime uteservering. Bestill drikke i vår barception, og slapp av i rolige omgivelser.

På forsiden av hotellet er det en stor terrasse på 130 kvadratmeter, med uteservering og utsikt over fjorden, Bekkjarvik, Folgefonna og Siggjo, samt 2 jacuzzier. Rett og slett magisk! Er du gjest hos oss må du også ta heisen til toppetasjen. Her finner du vår intime rooftop bar, nyt våre signatur-drinker og senk skulderen.

Vi har stor parkeringsplass med uttak til el-bil lader, og vi tilbyr privat bil med sjåfør til gjester som ønsker en behagelig og komfortabel reise.

Beckerwyc House er bygget med tanke for at du skal finne ro og hvile mellom de mange opplevelsene og aktivitetene vår flotte øy har å tilby – kom og opplev The Island Experience.


Stedet som – uten tvil – er verdt en reise!

Hjertelig velkommen!

Team Johannessen

Vil du vite mer om Beckerwyc Academy og Beckerwyc House

KONTAKT OSS HER
Du kan også nå oss på tlf. +47 55 08 42 40