Sprudlende lunch Mirabelle x Taittinger

Velkommen til en unik lunch i restaurant Mirabelle by Ørjan Johannessen sammen med Champagne Tattinger! Vi får besøk av Daniel Mogensen fra Fondberg og Mikael Falkman fra Taittinger og sammen skal vi sørge for en utsøkt lunch. Vi starter i vår koselige lounge med snacks og aperitiff før vi flytter oss inn i restauranten for en utsøkt 4 retters meny som akkompagneres av deilige bobler. Bli med oss på ett spennende event med gode smaker, god stemning og en ekstra feiring av kvinnedagen.

«Finesse, friskhet og eleganse definerer disse verdenskjente dråpene. Vingården, som ble grunnlagt allerede på 1700-tallet, ble kjøpt opp av Pierre-Charles Taittinger for snart 100 år siden. Selve vinkjelleren på Taittinger-eiendommen ble dog gravd ut så tidlig som på 300-tallet, og er en del av UNESCOs verdensarvliste! I dag er det søskenparet Vitalie og Clovis (fjerde generasjon Taittinger) som styrer skuten. De produserer champagne med masse energi og med Chardonnay-druen i fokus.

GENERELL INFORMASJON

Tid: Lørdag 8 mars – velg bordsetning fra kl 12.00
Sted: Restaurant Mirabelle by Ørjan Johannessen, Beckerwyc House
Kr. 2500,- Inkluderer Snacks, 4 retter og 5 champagner
Bindende påmelding – Nb begrenset antall plasser.
Booking: mirabelle@bghotel.no