5 aktiviteter vi anbefaler å være med på når du besøker oss

  1. Kokkekurs i verdensklasse

Kursene passer for både nybegynnere og erfarne kokker. Dette er en flott måte å lære mer om lokale matkulturer og få inspirasjon til å lage deilige retter hjemme. Med kokker fra Ørjan & Arnt sitt kjøkkenteam blir dere presentert for gode smaker og sammensetninger.

Kombiner gjerne kokkekurs med vinsmaking for en skikkelig vellykket helaften.

  1. Guidet fisketur

Austevoll er kjent for å være en av de beste fiskeområdene i Norge. Vi anbefaler en guidet fisketur sammen med erfarne båtførere og fiskere. De tar dere med til de beste fiskeplassene, slik at du nesten er garantert fisk. Skitt fiske.

  1. Lei en Twinzy for noen timer

Twinzy er liten, elektrisk toseter, der passasjeren sitter bak føreren. Nyt vinden i håret å dra på oppdagelsestur rundt på øyen og bli sjarmert av de mange lune buktene, det klare blå vannet, de autentiske rorbuene og villsauen som beiter i veibanen.

Vi gir deg gjerne tips til skjulte perler, og steder du kan nyte en bedre piknik.

  1. Dykking med Kysten Dykkeropplevelser AS

Dykketurer og dykkerkurs for alle nivåer. Du kan utforske det rike dyrelivet i havet rundt austevoll og se alt fra sjøstjerner og krabber til store fisker og sjøpattedyr. En populær dykkedestinasjon er vraket av en tysk ubåt som sank under andre verdenskrig, som ligger utenfor kysten av Austevoll.  Bli med på kamskjell plukking, breiflabb jakt eller undervannsfoto både fra båt og fra land samt strømdykk og vrakdykk fra båt.

  1. Opplev Olaskjeret

Olaskjeret ligger på en liten holme ved Bakkasund i Austevoll. Her kan du blant annet leie din egen kajakk å padle utover fjorden eller lei et sup-brett, de har sommercafe og en flott badestrand med vanntrampoline.

I tillegg har vi flere flotte og lett tilgjengelig vandreturer. Sjekk ut vår Instagram for tips Bekkjarvik Gjestgiveri Hotel & Suites