Tok 2. plass i Bergenscup 2022

Lagleder Simon og kokkelærlingene Christoffer og Hanna, sikret 2. plass i Bergenscup 2022 – og med det klarte de å kvalifisere seg til finalehelgen i Norgescup 2023 for kokkelærlinger, som går av stabelen i Stavanger.

I Bergen konkurrerte til sammen 6 lag mot hverandre og de 2 beste lagene kom seg videre til finalen i Stavanger.  «Dette er en kjempe bra arena vi bruker som oppvarming til fagprøven, jeg anbefaler alle å være med på konkurransen» meddeler en fornøyd Hanna.

I konkurransen fikk kokkelærlingene kjenne på tidspress, mestring, det å jobbe i team og på sine egne kommunikasjonsevner.  «Vi jobbet bra sammen, fordelte oppgavene fint internt, og vi følte vi fikk til noe stort sammen» forteller Hanna. Lærlingene brukte ca. 1. måned på å sette sammen en 5 retters meny, hvor hovedfokus og tema var redusert matsvinn.

Konkurransen er svært viktig for bransjen og for rekruttering til kokkefaget, så vi på Bekkjarvik Gjestgiveri er stolte av kokkelærlingene våre.  Vi mener det er viktig at lærlinger får lov å konkurrere og dermed gi de en uvurderlig erfaring de kan ta med seg videre i karrieren.

Gratulerer med 2.plass i årets konkurranse!

Vi ønsker dere Lykke til på Norgescup!