Bekkjarvik Gjestgiveri

Velkommen til vår restaurant!

Bekkjarvik Gjestgiveri er kjent for sitt gode kjøkken som er basert på ferske og lokale råvarer. Me er stolte av våre kokkar, Ørjan og Arnt Johannessen, som har høysta heder og ære for sine prestasjonar i kokkeyrket. Ørjan med sitt gull i Bocuse d´Or Lyon 2015 og Arnt med den høgste anerkjenning i Norges Kokkmesteres Landsforening: “Årets Kjøkkensjef” i 2014.

 

 

Saman med vårt team på kjøkkenet setter Arnt og Ørjan menyane kvar dag med eit mål: at du som gjest skal få ein matopplevelse du ikkje gløymer.

Naturen rundt Bekkjarvik er gåvmild, her høystar me ulike fiskeslag, skjell og skalldyr. På våre vakre lyngheier og i skogen beitar villsau og hjort, og våre kokkar går gjerne ut i skogen ein tidlig morgon for å sanka vill ramslauk og urter.

”Smak av Kysten” har satt sitt kvalitetsstempel på vårt kjøkken. Kriteriet for å vere medlem er høg kvalitet på både råvarer og mat.

Ved siden av restaurantdrifta leverer me óg catering med kaldtbord, varmrettar, skalldyrbord, middagar, tapas, snittar, kaker med meir.

 

Meny:

Trykk her for vår lunsjmeny (frå kl. 12-17)

Vår set-meny (frå kl. 17-22) endres kvar dag ut frå kva lokale råvarer kjøkkenet får inn og har tilgjengelig. Me har dermed ikkje denne menyen tilgjengelig på nett. Ring resepsjonen på 55084240 om spørsmål tilknytta dette. 

Er dere en gruppe på over 10 personer setter vi pris på om dere velger fra denne festmenyen.

Trykk her for vårt vinkart

Trykk her for andre drikkevarer

(med forbehold om utsolgte varer)

 

Åpningstider sommer: Mandag til lørdag: 12-22  Søndag: 12-21

Åpningstider vinter: Mandag til lørdag: 12-21  Søndag: 12-20

 

Kontakt oss for bordbestilling