Bocuse d’Or

Ørjan tok gull i Bocuse d´Or!

Me på Bekkjarvik Gjestgiveri er veldig stolt av å ha ein verdensmestar på kjøkkenet. Ørjan er ein av fem norske vinnare av den prestisjefylde kokkekonkurransen Bocuse d´Or.

kokkejakke_langØrjans reise i Bocuse d´Or sirkuset startet med at han vant Årets Kokk 2011 i Norge. Han ble dermed kvalifisert til å representere Norge i Bocuse d´Or Europe i 2012. Der vant han overlegent, og ble samtidig favoritt til Bocuse d´Or Lyon. I VM i Lyon i 2013 gikk det ikkje heilt som forventa, og han kom på ein 5. plass. Sjøl om han da fikk prisen for beste fiskerett, var ikkje dette godt nok for Ørjan, som raskt bestemte seg for å gå for ein ny runde. Han la seg i hardtrening mot Årets Kokk i Norge for å kvalifisera seg på nytt til EM. Det ble ny seier i Årets Kokk i 2013, og han var dermed klar for Bocuse d´Or Europe for andre gang – denne gangen i Stockholm (EM).

vinner-retterI Stockholm kvalifiserte han seg til Bocuse d´Or nok ein gang, og avsuttet sin konkurransekarriere i Bocuse d´Or Lyon 2015 på toppen av pallen. Gullet var i boks, og dermed var ein lang konkurranseperiode over for både Ørjan og hans familie som har støttet ham heile veien til toppen.

jubel_s_hv_---