Bekkjarvik Gjestgiveri

Superpakke består av opphald hos oss med ein fem-retters middag basert på lokal- og sesong-råvarer, samt boka «Endelig helg» som er skriven og signert av vår egen meisterkokk Ørjan Johannessen.

Me lovar god mat og eit minnerikt opphald. Den gode atmosfæren har gjeven Bekkjarvik Gjestgiveri ein unik posisjon blant landets mest kjende hotell, godt støtta av hotellets gode kjøkken, det mangfaldige vinutvalet og den omsorgsfulle og personlige servicen.

Mat skal, ifølgje Ørjan, vere så enkelt som mogleg og ein skal kunne gjenkjenne råvarene i retten.

Til dagleg er Ørjan kreativ matkonsulent hos oss på Bekkjarvik Gjestgiveri, i tillegg til at han reiser på jobb-oppdrag for kundar rundt om i heile verda.  Dette har gjort at restauranten har sikra internasjonal anerkjenning og ein plass i den internasjonale matguiden, The Michelin Guide, samt i Nordic White Guide.

Pris fra kr 1895

Kontakt oss her