Bekkjarvik Gjestgiveri
hotellpakke

Superpakke med 5 retters og boken Min Mat

Ønsker dere et godt opphold med en 5 retters meny basert på lokale og sesongens råvarer samt boken Min Mat som er skrevet og signert av vår mesterkokk Ørjan Johannessen.
Fra kr 1895
Les mer
Vinsmaking-v2

Superpakke med 5 retters og boken Endelig Helg

Opphold med en 5 retters meny om kvelden basert på lokale og sesongens råvarer samt boken Endelig Helg som er skrevet og signert av vår mesterkokk Ørjan Johannessen.
Fra kr 1895
Les mer
vinner-retter

Bocuse d`Or middag for grupper

Vi arrangerer Bocuse d`0r middag for grupper. Minimum 10 personer Vår verdensmester i kokkekunst Ørjan Johannessen lager og presenterer Bocuse d`0r menyen han vant gull for.
Fra kr 10 895
Les mer
Smaksopplevelser

Havfiske i Bekkjarvik

Fra første september 2016, har vi gleden av å kunne tilby våre gjester fisketur med guide: Fisking er på ingen måte bare en sommeraktivitet.
Fra kr 3090
Les mer
matopplevelser

Smaksopplevingar på Bekkjarvik Gjestgiveri

Vi er stolte av vår vinnar frå Bocuse d`Or, Ørjan Johannessen! Ørjan presenterar ein matoppleving som er inspirert av lokale smakar frå Austevoll.
Fra kr 1700
Les mer
flasker_pa_is

Romantisk weekend på Bekkjarvik

Bekkjarvik Gjestgiveri er den perfekte staden for å oppleva ei romantisk helg. Bekkjarvik Gjestgiveri ligg heilt i sjøkanten i vakre Bekkjarvik, med utsikt over Selbjørnsfjorden og dei mektige fjella i aust.
Fra kr 1930
Les mer